www.anlyn.se

Hunden, människans bäste vän

Bra skor för hundpromenaden

without comments

Sommar, vinter, vår och höst. Morgon och kväll. I alla väder och alla tider på dygnet så måste hundägare ta sig ut och gå. Något de allra flesta gör med glädje men visst har vi alla tvekat lite inför promenaden i spöregnet eller på den hala, isiga vägen mitt i vintern.

Skaffa sköna skor till hundpromenaden

Det är viktigt att ha fotriktiga skor när man rör på sig, det gäller även på hundpromenaden. Oavsett om du går mest i urbana miljöer eller ute i naturen så ska du ha en sko som passar ändamålet. Idag finns det flera sorter av skor som är vattentäta, fotriktiga med ett bra grepp under så du slipper dra fram dina gummistövlar så fort det regnar.

Det finns väldigt många hälsofördelar med att promenera varje dag. Hundägare är i snitt friskare och lever längre än andra. Men ska du orka promenera mycket under ditt liv så får du inte glömma av att ta hand om dina fötter. Dom ska bära dig genom hela livet.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder brukar man säga och visst gäller det även skor? Med rätt skor på promenaden kommer både du och din hund att njuta mer.

Få ut det mesta av dina promenader och ta en titt på nätet här.

Written by Kole Barrows

augusti 20th, 2021 at 11:06 f m

Posted in Blogg