www.anlyn.se

Hunden, människans bäste vän

Ge din hund det bästa fodret

without comments

Hunden är människans bästa vän och därför spelar hundens hälsa stor roll för oss. Hundens foder kan göra stor skillnad för hundens mående och det är därför viktigt att din hund får ett foder som innehåller rätt näring. Med alla foder som finns på marknaden kan det vara svårt att hitta rätt.

Spannmål leder ofta till problem

Förr i tiden fick hundarna mest rester från maten som människorna äter vilket i många fall var bättre än den mat de ofta får idag. När torrfoder började tillverkas och säljas blev spannmål huvudingrediensen i hundens foder. Då hundens kropp inte är byggd för att processa spannmål har det lett till allergier och intolerans hos våra hundar.

Övervikt är ett stort problem för hundar idag

Tyvärr har en kost full av spannmål och utfyllnad som majs och ris gjort att våra hundar lätt blir överviktiga. När hunden får i sig ett överflöd av snabba kolhydrater som den inte förbränner förvandlas en stor del av maten till fett. Genom att ge din hund ett bättre foder kan du förbättra hundens hälsa och få en gladare och friskare hund på köpet. Lär mer om hur du kan ge din hund det bästa fodret genom att klicka här för mer information.

Written by admin

mars 24th, 2021 at 2:22 e m

Posted in Djur