www.anlyn.se

Hunden, människans bäste vän

Olika husdjur

without comments

Även om vi är hundälskare vill vi även nämna några andra typer av husdjur också. Det finns faktiskt de som inte har möjlighet att ha hund av flera anledningar och då kan ett annat husdjur passa bättre. En hund kräver flera dagliga promenader och kan inte lämnas hemma själva under alltför lång tid. Som hundägare har du ett stort ansvar som inte alla är redo för.

Fiskar och akvarium

Att ha ett akvarium med fiskar kräver också en del arbete, men långt ifrån så mycket som en hund. Dessutom är ett akvarium en vacker inredningsdetalj som du kan pryda med växter, prydnadssaker och fiskar i allsköns färger. På Fiskfoder kan du hitta gott om inspiration och även köpa akvarium och dess tillbehör. Kanske är det dags för dig att bli fiskägare?

Kaniner

En kanin är ett trevligt husdjur som är mycket socialt. De sitter gärna i knäet och gosar eller skuttar runt fritt på golvet. Många föräldrar väljer kaninen som första husdjur åt barnen, men tänk på att även en kanin behöver omvårdnad. Den ska komma ut ur buren dagligen, buren ska rengöras dagligen och den ska alltid ha tillgång till friskt vatten och hö. De får inte heller lämnas ensamma utan måste ha daglig tillsyn.

Written by Kole Barrows

januari 28th, 2021 at 12:43 e m

Posted in Blogg